"Design és funkcionalitás"


Cégünk, az EKI Creative Kft. 2003-ban alakult azzal a szándékkal, hogy versenyképes és innovatív megoldásokat kínáljon az eladáshelyi reklámeszközök minden területén. Tevékenységünkkel azt a piaci rést szeretnénk kitölteni, ami a hagyományos ügynökségi munka és a kizárólag gyártó kapacitással rendelkező vállalkozások között található. Szolgáltatásunk a grafikai tervezéstől az egyedi eszközök fejlesztésén keresztül a szakszerű kivitelezésig, helyszíni szerelésig terjed. Professzionális gyártóbázisunknak és az évek során kialakult jó beszállítói kapcsolatoknak köszönhetően a kedvező árak mellett a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítjuk.

Filozófiánk sikerét hűen tükrözi, hogy az elmúlt évek során sikerült rátermettségünket és megbízhatóságunkat több olyan nagyvállalatnak is bebizonyítani, akik az eladáshelyi reklámanyagok széleskörű felhasználói. A cég alapítói maguk is évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi vállalatok üzletpolitikáját és piaci tevékenységét illetően.
Megrendelőink elvárják, hogy mindig a legújabb, legmodernebb alapanyagokat és technológiákat alkalmazzuk, ezért folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük gépeinket, berendezéseinket valamint rendszeresen részt veszünk nemzetközi szakkiállításokon új alapanyagok és technológiai megoldások felkutatása céljából.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett Megrendelőink körében üdvözölhetjük!


Eckert Gábor
Ügyvezető igazgató

Etikai Kódex - EKI Creative Kft.

Vállalatunk elkötelezett a tisztességes üzletvitelt folytató alvállalkozók foglalkoztatása mellett, és természetesen ennek megfelelően ezt a viselkedés a tulajdonosi kör elvárja minden munkavállalótól is. Ennek megfelelően etikai kódexünk szabályai minden munkatársunk számára kötelező érvényűek.

Általános szerződési feltétlek